Duyurular: Çocuk Hakları Kulübü Sitesi Açıldı !

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 05, 2010, 07:31:20 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SOKAKTA YAŞAYAN - ÇALIŞTIRILAN ÇOCUKLARIN KORUNMASI PROJESİ  (Okunma Sayısı 1904 defa)
Cansu
Administrator
Newbie

« : Mart 23, 2009, 04:04:28 ÖS »

SOKAKTA YAŞAYAN - ÇALIŞTIRILAN ÇOCUKLARIN KORUNMASI PROJESİ

Aileleri tarafından ihmal ve istismar edilerek her türlü tehlikeye karşı korumasız bırakılan çocukları yeniden topluma kazandırabilmek amacıyla SHÇEK Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Şubat 2007 yılında KARTAL GÖZLEMEVİ hizmete açılmıştır. Bu kurumda barınmakta olan çocuklarımızın eğitim öğretim hayatında daha başarılı, sosyal hayatta daha duyarlı, paylaşmayı ve dayanışmayı bilen ahlaklı, kişilik sahibi nesiller olarak yetişebilmeleri için “Sokakta Yaşayan-Çalıştırılan Çocukların Korunması Projesi” dahilinde yürütülen çalışmalara Marmara Üniversitesi ÇOCUK HAKLARI KULÜBÜ olarak katılıyor ve destek veriyoruz.

Bu çalışmalar kapsamında çocuklarımıza özel ilgi gösterecek, onlarla bireysel olarak ilgilenip etüd çalışmalarıyla eğitim hayatlarına katkı sağlayacak sosyal sorumluluk sahibi gönüllü arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz.

İletişim: cocukhaklarikulubu@gmail.com

Cansu
Administrator
Newbie

« Yanıtla #1 : Mart 23, 2009, 04:12:45 ÖS »

Kurumumuzun gönüllü pedogog ve psikolojik danışmanlara ihtiyacı vardır. Daha önce çocuklarla çalışmış, duyarlı kişilerin desteklerini bekliyoruz.

İletişim: cocukhaklarikulubu@gmail.com
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!